Werken bij Van Herck staat garant voor een leuke werksfeer! Bekijk hier onze vacatures! Kom werken bij Van Herck!

Ook tijdens de werken blijven wij geopend! Wij blijven geopend!

Assortiment Onze doe-het-zelf afdeling

Onze doe-het-zelf afdeling

Wij zijn er voor ervaren vaklui en voor ambitieuze particulieren. Onze doe-het-zelfzaak in Herenthout is dan ook het walhalla als je zelf gaat renoveren of bouwen. Wat wij zoal in huis hebben?

Van machines en gereedschappen over werkkledij tot onderhoudsproducten. In de loop der jaren hebben we ons zelfs gespecialiseerd in verven en verlichting. Spreek onze medewerkers aan. Zij staan graag ter beschikking met raad, aangepast kleuradvies en technisch advies.

Dit zijn onze afdelingen: Machines - Verlichting - Elektriciteit - Gereedschappen - Decoratie - Auto- en fietsmateriaal - Tuinbenodigdheden

vanherck-bouwmaterialen-dhz-7.jpeg

Het grootste aanbod tot in het kleinste detail

Gereedschap

Een professioneel resultaat start bij professionele tools. Van tuingerief, tot rioleringsmateriaal en deurlijsten, wij hebben echt alles in de aanbieding om jouw renovatie succesvol te maken.

Kom eens langs in onze doe-het-zelfzaak in Herenthout. Onze medewerkers lopen rond om jou te helpen. Je krijgt naast een big smile ook advies waarmee je écht verder kunt.

Verlichting

Van allerhande spots tot sfeervolle lusters, ons aanbod verlichting is groot en dus vind je er vast wat je zoekt. Profiteer van onze voordelige prijzen. Bovendien hebben we veel producten op voorraad, waardoor je elke ruimte snel kunt afwerken.

Verf

Zit je in de afwerkingsfase? Of wil je jouw muren simpelweg een nieuw kleurtje geven? Onze verfafdeling is uitgebreid. We hebben zelfs een verfmachine om de door jou gewenste kleur à la minute aan te maken. En onze merken? Dat zijn professionele topkeuzes. Kom eens langs en kies je kleur uit!

Schildersmateriaal

Daarnaast hebben we ook een uitgebreid aanbod schildersmateriaal. Van kitmateriaal tot verfborstels, rollers en verlengstelen. Je vindt bij ons alles om meteen te starten aan je verfklus.

Alles voor de professionele gebruiker of doe-het-zelver

vanherck-bouwmaterialen-dhz-3.jpeg
vanherck-bouwmaterialen-dhz-5.jpeg
vanherck-bouwmaterialen-dhz-2.jpeg
image00014.jpeg

Kom gerust langs in onze profshop of doe-het-zelfwinkel