Werken bij Van Herck staat garant voor een leuke werksfeer! Bekijk hier onze vacatures! Kom werken bij Van Herck!

Ook tijdens de werken blijven wij geopend! Wij blijven geopend!

Inspiratie Nieuw terras deze zomer?

Nieuw terras deze zomer?

Je exterieur is minstens even belangrijk als je interieur. Klinkers, trappen uit natuursteen of beton en zelfs terrastegels voor zwembaden behoren tot ons assortiment. Wij hebben alle bouwmaterialen in huis om jouw terras of tuin om te toveren tot je favoriete plek. Kom eens langs en bewonder onze ruime buitenshowroom.

rue-st-cloud-esteno-rue-greige-3-alta.jpg

Terrastegels

Naast klinkers zitten terrastegels uitgebreid in ons gamma, in allerlei kleuren en formaten.

Naast natuurstenen hebben we uiteraard ook andere terrastegels in de aanbieding, zoals keramische tegels, betontegels en zo veel meer. Bespreek de mogelijkheden met onze goedlachse vertegenwoordigers en maak zeker de juiste keuze.

grifia-black.jpg
namur-fonce-1.jpg
creme-2.jpg

Zwembadtegels

Droom jij van een luxueus ingebouwd zwembad in je tuin? Dan verdient die ook een piekfijne afwerking. In onze showroom ontdek je heel wat kermische tegels, natuurstenen tegels en betontegels tegels die speciaal gemaakt zijn voor zwembaden. Kom eens langs, dan bespreken we de opties. 

zwembadtegel-terrastegel-van-herck-bouwmaterialen.jpeg

Klinkers

Bij Van Herck staan we bekend om ons uitgebreid aanbod klinkers. Van verschillende leveranciers of van ons eigen merk, Speru. We hebben zowel kleiklinkers als betonklinkers. Ken je de verschillen niet? Kom eens langs en ontdek ze in ons klinkerpark.

marlux-infinito-texture-belgian-blue-20x20x6.jpg
marlux-stonehedge-antraciet-10x10x6.jpg
marlux-stonehedge-bruin-zwart-15x15x6.jpg
ebema-stadstuin-utrecht-1.jpg

Natuursteen

Natuursteen is een milieuvriendelijk en duurzaam natuurproduct met een uniek uiterlijk. Bij van Herck staan we bekend om ons uitgebreid aanbod. Kom eens kijken naar onze natuurstenen voor trapbekleding, zwembadtrappen en trappen in massief natuursteen

Ook voor opritten, veranda's, terrassen, zwembaden en zelfs brievenbussen en bloembakken hebben wij de mooiste natuurstenen. We bieden zowel arduin, graniet, leisteen als blauwe steen aan in verschillende afmetingen en afwerkingen. 

Onze ervaren verkopers staan klaar om jou te begeleiden in je keuze. 

Kom langs in onze buitenshowroom

rue-st-cloud-zwembad.jpg
Voor je zwembad
vanherck-bouwmaterialen-marshalls-natuursteen.jpg
voor je terras
bouwmaterialen-van-herck-open-air-grey-living-aggiornamento-06-20-00-copia.jpg
Voor je veranda