Werken bij Van Herck staat garant voor een leuke werksfeer! Bekijk hier onze vacatures! Kom werken bij Van Herck!

Ook tijdens de werken blijven wij geopend! Wij blijven geopend!

Assortiment Dakbedekking

Dakbedekking

Ga jij je dak vernieuwen? De juiste dakbedekking kiezen, is cruciaal om je woning duurzaam en esthetisch af te werken. Kies jij voor dakpannen of leien? En denk je ook aan dakramen?

vanherck-bouwmaterialen-dakbedekking.jpg

Dakpannen

Vlakke of golvende dakpannen? In een rode tint of eerder donkerblauw? Ons assortiment dakpannen is enorm uitgebreid. Bovendien stellen we een brede waaier aan keramische- en betondakpannen tentoon in onze showroom. Kom eens langs. Dan begeleiden we je naar de juiste keuze.

vanherck-bouwmaterialen-dakpannen2.jpg

Leien

Naast dakpannen hebben we bij Van Herck ook leien. Die zijn gladder en kleiner dan dakpannen en gemaakt uit natuurlijke leisteen of vezelcement. Zowel natuurleien als kunstleien hebben wij in ruime voorraden op stock. Voel het verschil tussen onze verschillende soorten dakpannen en leien in onze showroom.

Dit zijn onze leien merken

  • natuurleien (CUPA)
  • kunstleien (SVK, Eternit, Dolmen)
vanherck-natuurlei-realisatie.jpg

Velux dakramen en lichtkoepels

Wil je meer licht in huis? Lichtkoepels en dakramen zijn de oplossing voor natuurlijk licht bij platte en schuine daken. Bij ons vind je lichtkoepels van Velux, Vakro en Skylux. Wist je dat al onze lichtkoepels gegarandeerd weerbestendig zijn? 

Bovendien hebben we zowel optisch zuivere als lichtechte koepels in ons assortiment. Maak je keuze in onze showroom. Wij geven je graag instructies voor de plaatsing ervan. 

vanherck-velux-ggls-3in1-symmetrisch.webp

Méér dan een dak

Onderdak

Voor je start aan je dakwerken, is het van belang een onderdak te plaatsen. Dat is een doorlopend scherm onder je dakbedekking. Het zorgt voor een totale dichtheid tegen stuifsneeuw en wind en gaat rotting en vocht tegen. Toch is het belangrijk dat het dampdoorlatend is, zodat waterdamp een uitweg heeft.

Bij Van Herck hebben we onderdaken en dampschermen op voorraad, zo start je meteen goed!

Timmerhout voor jouw dak

Bij bouwmaterialen Van Herck vind je alle houtmaterialen voor een correcte dakbedekking. Bovendien hebben we constructiehout voor de opbouw van een schuin dak zoals vuren (epicea) panlatten en tengellatten, osb platen, multiplex, en zo veel meer.

Al onze merken dakpannen onder één dak

Staat het merk dat je wenst er niet tussen? Wij kunnen bijna alle merken leveren.

Bel ons op +32 14 51 27 45 of breng een bezoekje aan onze showroom