Werken bij Van Herck staat garant voor een leuke werksfeer! Bekijk hier onze vacatures! Kom werken bij Van Herck!

Ook tijdens de werken blijven wij geopend! Wij blijven geopend!

Assortiment Sanitair

Sanitair

Je start en eindigt er je dag. Maak van je badkamer naast een functionele plek, ook een mooie, gezellige en rustgevende ruimte. Kies uit ons assortiment baden, douches, kranen en andere badkamermeubels.

rue-st-cloud5-greige-bagno-alta-v2.jpg
vanherck-toiletruimteamathyst-1.jpg
vanherck-toiletruimteamber.jpg
vanherck-badkamermoss-agate00.jpg
vanherck-binnenkijken-bijcharis.jpg
vanherck-badkamerkyanite00.jpg
vanherck-toiletruimtejet.jpg
vanherck-binnenkijken-bijcharis.jpg
vanherck-bouwmaterialen.png
vanherck-bouwmaterialen-badkamer.jpg
vanherck-bouwmaterialen-badkamer-modern-2.jpg
vanherck-bouwmaterialen-badkamer-modern.jpg

Baden en douches

Met hoeveel personen wil jij in je bad kunnen? We hebben heel wat baden zowel in single als in duo uitvoering. Kom langs en ontdek ons aanbod vrijstaande baden, ingebouwde baden en hoekbaden. Daarnaast hebben we ook inloopdouches en douchecabines ten toon staan. Misschien staat jouw toekomstige douche er wel tussen?

Sanitair uit porselein, acryl en composiet

Sanitair porselein is al jaren het materiaal bij uitstek voor de badkamer. Bijna alle wastafels en toiletten worden uit porselein gemaakt. Daarnaast winnen materialen zoals acryl, composiet en inox aan populariteit. Bij Van Herck hebben we alle stijlen in huis. Daardoor hebben we een ruim aanbod. Laat je overspoelen en vind bij ons dé stijl die bij jouw badkamer past.

Doucheschermen en -deuren op maat

Je douche is niet af zonder douchescherm. Omdat je badkamer op maat is ontworpen, heb je vaak ook een aangepaste douchedeur- of scherm nodig. Wij bieden het formaat aan dat jij nodig hebt. Wist je trouwens dat onze glazen douchedeuren stuk voor stuk gemaakt zijn uit een veiligheidsglas met een waterafstotende laag? Zo douche jij zorgeloos.

Kranen die mooi en functioneel zijn

Kranen zijn vaak de blikvanger in je badkamer. Droom jij ook van zwarte, gouden of koperen kranen? Wij hebben verschillende reeksen in huis. En naast strakke en trendy exemplaren hebben we ook klassieke, tijdloze kranen op voorraad. Alle kranen die wij aanbieden voldoen aan de moderne normen en houden rekening met het milieu. Zo vind je bij ons waterbesparende douchekoppen en kraanwerk in allerlei materialen en formaten. Wij zorgen ervoor dat jouw badkamer één mooi geheel wordt.

De grootste merken aan de beste prijzen, die vind je bij ons!