Werken bij Van Herck staat garant voor een leuke werksfeer! Bekijk hier onze vacatures! Kom werken bij Van Herck!

Ook tijdens de werken blijven wij geopend! Wij blijven geopend!

Van Herck levert aan huis of op de werf

Van Herck beschikt over eigen vervoer met kraan en dankzij onze speciaal uitgeruste vrachtwagens kunnen we zonder enig probleem alle materialen leveren, tot aan jouw deur of werf.

vanherck-bouwmaterialen-221.png

Bouwmaterialen zelf ophalen

Weet je meteen wat je nodig hebt? Prima!

Geef ons je bestelling door en onze magazijniers gaan aan de slag om jouw bouwmaterialen klaar te zetten voor ophaling. Wij geven je een tijdstip door en verdere instructies.

Hulp nodig bij het inladen? Dat is maar een woord! Onze vakmannen zijn het gewend om zware materialen te verhandelen, dus spreek hen gerust aan. Dan helpen ze jou om alles op je aanhangwagen of vrachtwagen te laden.

Bezoek ons magazijn

Bouwmaterialen aan huis geleverd

Krijg jij je bestelling liever aan huis geleverd? Dat doen we ook!

Service is onze prioriteit. Nadat onze magazijniers je bestelling zorgvuldig bij elkaar hebben gezocht, rijden onze vrachtwagens ermee richting jouw thuis of gewenst leveradres.

Onze moderne kraanwagens leveren al je bouwmaterialen netjes af op de afgesproken datum. Precies zoals gepland.

Contacteer ons voor levering aan huis

Bigbags

De bigbags en midibags staan standaard niet op een pallet, de 20kg, 250kg en 500kg bags en splitplaten normaliter wel, echter hierop zijn uitzonderingen. Heb je toch de bigbag op een pallet nodig, geef ons dan een seintje.

Op de bigbags zit geen statiegeld, ook hoeven deze niet geretourneerd te worden

vanherck-bouwmaterialen-220.png

Leveringspecificaties

Speciale leveringswensen?

Heb je wensen qua plaatsing van de materialen, geef dit dan direct bij de bestelling of direct daarna per email aan ons door. Je wacht hier best niet mee tot het laatste moment, want als de chauffeur zijn verzendbon heeft, kunnen er geen notities meer doorgegeven worden.

De materialen worden geleverd tot aan of op de stoep.

Of toch waar mogelijk. Heb je wensen qua plaatsing van de materialen, geef dit dan direct bij de bestelling of direct daarna per email aan ons door. Je wacht hier best niet mee tot het laatste moment, want als de chauffeur zijn verzendbon heeft, kunnen er geen notities meer doorgegeven worden.

Meerdere vrachten, géén probleem

Indien je bestelling wordt geleverd in meerdere vrachten, dan is het mogelijk dat wij even jouw goedkeuring vragen bij de eerste deellevering, voordat wij de rest gaan halen.

Veel is mogelijk, niet alles

Tot 1,5 ton kunnen we zonder probleem leveren over een afstand van 35 meter. Over een heg of je hekwerk om het materiaal tot bij in je tuin te krijgen, is géén probleem. Let wel op dat we niet door brandgangen en doorgangen kleiner dan 3,50 meter kunnen leveren.

Niet thuis of nog niet wakker? Geen probleem

Het is niet absoluut noodzakelijk dat je thuis bent bij de levering van bags, pallets of grotere materialen. De chauffeur beslist dan zelf waar de materialen geplaatst worden, tenzij er instructies zijn meegegeven.

    Samen denken aan een oplossing

    We doen altijd ons uiterste beste om jouw materiaal op de gewenste leverplek te plaatsen, tot aan de deur of werf. Maar het oordeel van de chauffeur is hierin wél bepalend, zij kennen hun vak het beste en zullen met jullie meedenken naar een oplossing die voor beiden werkt.