Ook tijdens de werken blijven wij geopend! Wij blijven geopend!

Wij helpen jouw droomhuis realiseren. Van A tot Z!

Zo’n 48 jaar geleden maakte onze ancien Rudy Van Herck zijn droom waar. Als bouwstofhandelaar en leverancier van tegels wilde hij zijn stempel drukken in het Kempische bouwlandschap

Hij wilde het verschil maken met: 

  • toegankelijke klantenservice
  • kraaknette showroom 
  • de visie om altijd beter te doen
bouwmaterialen-van-herck-contact.jpeg

Family first

De bloeiende zaak is tot op vandaag nog steeds in de familie. En die warme familiewaarden doorsijpelen nog steeds al onze afdelingen. Ons vast team van vaklui stelt alles in het werk om alle klanten zo goed mogelijk verder te helpen. 

Snelle levering

Zit je in nood en heb je snel materiaal nodig? Bel ons dan gerust even op. Dankzij onze ruime voorraden helpen we je snel verder. Op ons kun je rekenen.

Warmhartige Kempische aanpak

Naast een dagelijks warm onthaal, krijg je ook de kans om inspiratie op te doen in onze kraaknette showroom in Herenthout.

Het volledige team achter dit familiebedrijf wil jou oprecht verderhelpen. En dat merk je aan onze brede productkennis en voortreffelijke service

Na meer dan 45 jaar groeide ons Kempische bouwbedrijf uit tot een vaste waarde in de Belgische bouwwereld, waar je mag rekenen op betrouwbaar, transparant advies en eerlijke prijzen. Benieuwd naar ons werk?

Bekijk onze realisaties

vanherck-bouwmaterialen-team.jpeg

Voor elk project jouw bouwpartner bij uitstek

Met een ruime keuze en voorraad aan vloeren, ruwbouwmaterialen en alles voor je badkamer en sierbestrating begeleiden we bij Van Herck elke vakman en doe-het-zelver snel en doeltreffend in zijn of haar bouwproces. Zelfs volledige badkamerrenovaties zijn mogelijk!

bouwmaterialen-van-herck-leveringen.jpg