Ook tijdens de werken blijven wij geopend! Wij blijven geopend!

Inspiratie Droom je van een nieuwe vloer?

Droom je van een nieuwe vloer?

Op zoek naar de juiste vloer voor jouw huis?

Bij Van Herck staan onze gespecialiseerde verkopers jou graag bij met advies, om deze keuze zo gemakkelijk en zo aangenaam mogelijk te maken.

Bekijk ons aanbod laminaat, parket, vinyl, tegels en natuursteen

vanherck-bouwmaterialen-pls-nordika-23-03-lvn-bruges-mos-six-bruges.jpg

Laminaat

Het mooie en warme van een parketvloer, met het onderhoudsvriendelijke van een stenen vloer. Laminaat is de perfecte oplossing voor wie niet kan kiezen tussen de twee. Quick Step heeft een uitgebreid aanbod klaarstaan. En wij zijn er een trotse verdeler van.

Bekijk ons assortiment laminaat

quickstep-keuken.jpg
Voor de keuken
quickstep-slaapkamer.jpg
Voor de slaapkamer
quickstep-badkamer.jpg
Voor de badkamer

Parket

Hou je van de natuurlijke charme van een eiken parket? Wij hebben het volledige assortiment van Quick Step in ons gamma. Wil je graag een parket met witte afwerking? Of vind jij geolied mooier?

Bekijk ons volledige assortiment parket

quickstep-parket.jpg

Vinyl

Een vinyl vloer kies je omwille van zijn watervastheid, stil stapgeluid en een aangenaam, warm gevoel. Bovendien zijn ze de ideale keuze als je aan het renoveren bent, ze zijn namelijk erg dun! Bij ons kies je uit verschillende vinyl vloeren van Quick-Step. Kom eens langs en laat je begeleiden door onze experts!

Kom langs in onze showroom

ilcp40269-interior01-long-hr.jpg

Quick Step Floor Designers

Om het huis van je dromen te bouwen heb je bij ons de keuze uit kwaliteitsvolle vinyl-, parket- en laminaatvloeren van Quick Step. Wij zijn er zeker van dat we samen je unieke visie op het leven kunnen verwezenlijken. Plank voor plank, een leven lang.

Via Quickstep kan je jouw vloeren tot leven zien komen. Via Floorexporer vind je de ideale vloer voor jouw project en via Roomviewer bekijk je de vloer in je eigen interieur.

Bekijk een preview van een Quick-Step vloer in je eigen interieur


Tegels en natuursteen

Tegels, dat is toevallig onze specialiteit. Al meer dan 45 jaar bieden wij zowel volkeramische tegels als natuursteen aan. En dat is diverse formaten en afmetingen. Wij begeleiden je graag in je keuze en helpen je op weg in de plaatsing ervan. Kom eens langs met jouw ideeën, of laat onze realisaties je inspireren. 

Kom eens langs in onze showroom

emerald-2.jpg heritage-carbon-2.jpg vanherck-bouwmaterialen-unicom-reverie-6.jpg
vanherck-bouwmaterialen-provence-rouge-toscane-decor.jpeg vanherck-bouwmaterialen-unicom-reverie-1.jpg moon.jpg vanherck-bouwmaterialen-unicom-venice.jpg vanherck-bouwmaterialen-achilles-petrol-cocquille.jpg