Werken bij Van Herck staat garant voor een leuke werksfeer! Bekijk hier onze vacatures! Kom werken bij Van Herck!

Ook tijdens de werken blijven wij geopend! Wij blijven geopend!

Inspiratie Oprit aanleggen?

Oprit aanleggen?

Je oprit is de eerste indruk van jouw huis. Die kan maar beter mooi en goed zijn. Wij verzorgen al ruim 45 jaar de allermooiste opritten tegen voordelige prijzen. Wil je klinkers, natuursteen of tegels? Ons aanbod is enorm uitgebreid!

Breng eens een bezoekje aan ons klinkerpark aan onze showroom in Herenthout voor de verschillende opties aan kleuren, afwerkingen en formaten. We geven jouw oprit sowieso een stijlvolle afwerking.

vanherck-bouwmaterialen-78.jpg

Klinkers voor je oprit

Kleiklinkers, betonklinkers, getrommeld of niet. Ons aanbod klinkers voor opritten is enorm uitgebreid. We staan er dan ook al jaren bekend om. Wie voor klinkers kiest, is zeker van een kwalitatieve en robuuste oprit.

Onze kleiklinkers zijn doorgaans iets duurder dan betonklinkers. Ze worden dan ook gemaakt van superieure gebakken rivierklei en geven je oprit een natuurlijke en authentieke look. Ook onze betonklinkers zijn van een goede kwaliteit.

Contacteer ons voor meer informatie

marlux-randa-oslo-30x20x6.jpg
countrystone-belgian-blue-1.jpg
marlux-stonehedge-roubaix-cahors.jpg
marlux-ifinito-texture-black-20x20x6.jpg
courtstones-belgian-blue.jpg

Waterdoorlatende en waterpasserende betonoplossingen

Geen plassen in de tuin, op de inrit of het terras en minder kans op overstromingen. Met dit type oprit bundelen we esthetiek en functionaliteit in een breed gamma van waterdoorlatende en waterpasserende betonoplossingen, zodat overvloedig water vlot de bodem indringt. Kies voor een opvulling met split of gras. En geef jouw buitenruimte zo heel het jaar door een groen accent.

vanherck-waterdoorlatende-klinkers.jpg
vanherck-22-ebem-stone-style-eco.jpg
vanherck-22-ebem-32269-update-stone-style-eco-solutions-brochure-nl-drupal-0.jpg
vanherck-bouwmaterialen-ebema-stonestyle-fotografie-27.jpg

Megategels

Hou jij van grote tegels? Die geven je woning een moderne uitstraling en zijn doorgaans makkelijk in onderhoud.

Bij Van Herck Bouwmaterialen hebben we verschillende soorten betontegels die je oprit of terras een piekfijne afwerking geven. Je ontdekt een greep uit ons aanbod in onze showroom.

Onze vertegenwoordigers helpen je graag beslissen.

vanherck-bouwmaterialen-75.jpg

Natuursteen

Ook natuursteen is een uitstekende keuze voor je oprit. Leistenen, graniet en blauwe stenen zijn populaire keuzes die langdurig meegaan. Beige, zwart of blauw, welke kleur vind jij mooi?

Wij hebben natuurstenen opritten in verschillende afwerkingen en formaten. Onze vertegenwoordigers lopen rond in onze showroom om jou te helpen. Spreek ze aan!

pastorie-natuursteen-terrastegel-van-herck.jpeg

Brievenbussen

Om je oprit tot in de puntjes af te werken, denk je best aan een passende brievenbus. Aan de ingang van onze showroom staan alle brievenbussen mooi uitgestald.

Loop eens door ons klinkerpark en ontdek de brievenbus die past bij jouw oprit. Droom je van een bijpassende bloempot? Hebben we. Kom langs en ontdek de opties!

vanherck-bouwmaterialen-brievenbussen.jpeg

Lees meer

Brievenbus blauwe hardsteen
vanherck-bouwmaterialen-brievenbussen-toonpark.jpeg

Lees meer

Schanskorfbrievenbus blauwe hardsteen